jul 20

Vacature juridisch medewerker

 

 

 

 

 

Wij hebben een vacature voor een juridisch medewerker. Ben jij een (bijna of onlangs) afgestudeerd civiel jurist met belangstelling in een carrière in de advocatuur, neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

Je werkzaamheden zullen van ondersteunende aard zijn in een boeiende en afwisselende advocatenpraktijk met de focus op arbeidsrecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en procesrecht. Gaandeweg zal je wegwijs geraken in de juridische praktijk, die verrassend anders en veel breder kan zijn dan de theorie van de universiteit.

Het moderne kantoor beschikt over secretariële ondersteuning, een uitstekende automatisering en is gesitueerd op een prachtige locatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam-West.

Reacties kunnen worden gericht aan verheij@verheijadvocatuur.nl of neem voor meer informatie contact op met Frank Verheij op 06-4600 75 98.

Delen